Power Tools levererar marknadsledande lösningar för spräckning av berg, sten och betong. Vi jobbar endast med väl utvalda varumärken för säkert och effektivt entreprenadarbete!

Berg- och stenspräckning

Simplex® Berg- & Stenspräckningspatroner

Den första berg- & stenspräckningspatronen med separat tändare i världen. Ett världspatent för framtiden. Säkrare, Effektivare, Framtidssäkrad.

Vibrationssäkert

Simplex är ett system för att spräcka sten, berg och betong från Power Tools. Systemet utlöser elektriskt små krutladdade patroner. Simplex är en mjukare metod än exempelvis konventionell sprängning med dynamit och skapar minimalt med vibrationer och stenkast.

Under lång tid har Power Tools utvecklat en ny serie elektriska stenspräckningspatroner, utvecklingen har gått från patroner med inbyggda tändare till en helt ny serie patroner med separata tändare som vi kallar Simplex. Detta innebär större säkerhet, bättre effekt och svarar upp mot framtida krav. En annan klar fördel med separat tändare är att man kan välja om man vill ha klass 2 eller klass 3 tändare till patronen.

Södregårds Rör & maskin har egen borrigg och är certifierade.

Verksamhetsår
0 år
Produktsortiement
0 +

Vi hjälper dig hela vägen -
från idé till montering

Kontakt

Företaget